Російська армія отримала пересувні бані

Автор: Олексій Махно
Російська армія отримала пересувні бані

Мотострілецьке з'єднання 49-ї загальновійськової армії Південного військового округу (ПівдВО) ЗС РФ, що в Ставропольському краї, отримало дві нові пересувні польові лазні ППБ-32 ВУ.

Польова лазня ППБ-32 ВУ призначена для миття особового складу, що знаходиться в польових умовах поза пунктом постійної дислокації. В автономному режимі без дозаправки лазнею можуть скористатися понад 120 чоловік. Екіпаж машини складає 2 особи. Баня експлуатується при температурі навколишнього повітря від -60 до +60 градусів за Цельсієм.

Пересувна лазня може комплектуватися додатковим устаткуванням: наметами каркасними ПК-20, резервуаром для зберігання води РДВ-5000 і модульним пластиковим покриттям.

Російська армія отримала пересувні бані Російська армія отримала пересувні бані Російська армія отримала пересувні бані Російська армія отримала пересувні бані

Нагадаємо, що у Збройних Силах України використовуються мобільний лазне-пральний комплекс (МЛПК), що базується на вантажівці з причепом, та лазне-пральний модуль (МЛПМ), розміщений на базі одного автомобіля.