Ліга оборонних підприємств України поповнилась виробником гусеничних стрічок

Ліга оборонних підприємств України поповнилась  виробником гусеничних стрічок

Рішенням Правління громадської спілки «Ліга оборонних підприємств України» від 1 грудня 2020 року Товариство з обмеженою відповідальністю «Науково-виробниче підприємство «Актив Спец Пром» включене до складу Ліги в якості асоційованого члена.

ТОВ «НВП «Актив Спец Пром» спеціалізується на виконанні робіт по ремонту спеціалізованої військової техніки. Компанія має власні виробничі потужності, унікальне високотехнологічне обладнання для виробництва гусеничних стрічок, висококваліфікований технічний персонал для якісного ремонту військового обладнання та техніки і власні виїзні бригади для виконання вищевказаних робіт.

Протягом 2015-2020 підприємством відремонтовано більше 350 одиниць військової техніки та обладнання.

Основні напрями діяльності ТОВ «НВП «Актив Спец Пром»:

  • виробництво гусеничних стрічок БМП-2 (БМП-1) та машин на їх базі, з номенклатурним номером НАТО 2530 61 014 6031, код NCAGE підприємства – A22EJ, та комплектуючих до них;
  • виробництво гусеничних стрічок МТЛБ (МТ-ЛБу);
  • відновлення працездатності БМП-1, БМП-2 та техніки на базі шасі БМП, в місцях розташування виїзними бригадами підприємства.

Також підприємство пропонує послуги та комплектуючі, що можуть бути використані для відновлення працездатності бронетанкової техніки та озброєння (силового блоку, ходової частини, систем керування вогнем, електрообладнання та оптичних приладів) виїзними бригадами підприємства.

Нагадаємо, що НВП «Актив Спец Пром» і ДП «Завод імені Малишева» перемогли у тендері Житомирського бронетанкового заводу на «триденну» поставку гусениць для БМП, після зриву строків постачання іноземним постачальником внаслідок посилення карантинних заходів.

Громадська спілка «Ліга оборонних підприємств України» була створена наприкінці 2016 року для захисту інтересів приватного ОПК в Україні та представлення підприємств-членів Ліги, які охоплюють різноманітні сфери оборонного виробництва.



Використані джерела: ldc.org.ua