Oshkosh придбає компанію Pratt Miller, що розробляє роботів

Pratt Miller

Компанія Oshkosh Defense повідомила про рішення придбати інжинірингову компанію Pratt Miller, яка принесе із собою досвід розроблення штучного інтелекту та робототехніки.

У пресрелізі від 15 грудня, Oshkosh повідомила, що укладено остаточну угоду про придбання Pratt Miller за 115 млн дол. Зазначається, що компанія збереже своє ім'я, команду, приміщення та фірмовий стиль. Процес придбання має завершитись у першому кварталі 2021 року.

Інжинірингова компанія була заснована в 1989 році і стає відомою завдяки своїм робототехнічним можливостям. Нещодавно фірма, у партнерстві з QinetiQ, отримала контракт від армії США щодо надання прототипів легкого варіанту своєї роботизованої бойової машини.

Pratt Miller

«Пратт Міллер» також отримала контракт на інтеграцію на бойову машину Stryker нової системи озброєння за програмою Stryker Medium Calibre Weaser System. Крім того, Pratt Miller була однією з шести компаній, обраних Командування майбутнього Армії США (Army Futures Command), для роботи над вдосконаленням системи поповнення боєприпасів для польових артилерійських підрозділів, що експлуатують гаубиці M109 Paladin.

Pratt Miller