Colt повертає на ринок револьвер Anaconda

Colt повертає на ринок револьвер Anaconda

Після того, як компанія Colt перейшла у власність чеської CZG, було не зовсім зрозуміло, яким шляхом легендарний виробник зброї піде далі. Проте нещодавнє оголошення про повернення на ринок популярного револьвера 1990-х років Anaconda видається правильним рішенням.

Револьвер буде доступний у двох конфігураціях – зі стволами 6 та 8 дюймів, під набій .44 Magnum. Сучасна Anaconda зазнала деяких змін – виробник використав більш міцну рамку та збільшений УСМ від моделі Python.

Colt повертає на ринок револьвер Anaconda

Гумові накладки на руків'я виробництва Hogue сумісні з моделлю Python. Цілик – регульований, знімний, як і мушка. Окрім цього, в рамці є отвори для встановлення оптичного прицілу. Ствол отримав вентиляційне ребро за дулову фаску, яка захищає нарізи.

Anaconda стала четвертим «зміїним» револьвером після Cobra, King Cobra та Python, які компанія повернула на ринок в останні роки.

MSRP: 1,499.

Colt повертає на ринок револьвер Anaconda Colt повертає на ринок револьвер Anaconda Colt повертає на ринок револьвер Anaconda Colt повертає на ринок револьвер Anaconda



Використані джерела: zbroya.info