75 унікальних «народних панцерників» АТО в одній книзі

75 унікальних «народних панцерників» АТО в одній книзі

224 сторінки, цікаві історії, характеристики, сотні фотографій і відео, що доступні через посилання у QR-кодах – книга військового журналіста Сергія Камінського розповість про 75 унікальних «шушпанцерів» російсько-української війни.

Книга з'явиться вже цієї весни. А поки автор поділився деякими уривками із редакцією Армія FM. Їх також можна почути в радіоетерах у проєкті «Читає автор: Ветеранська література».

«Машина була смішна, як м’ясорубка. Гарячу кампанію липня, серпня, вересня відпрацювала дуже достойно. Наприклад, під час оборони Дебальцевого й Чорнухиного пропрацювала як вогнева точка. А між блокпостами від Червоного Луча до Дебальцевого були великі відстані й вона там з колонами також продуктивно моталася», – розповів командир роти із позивним «Горон» про «Коника».

«Коли машину підготували, ми завантажили її на ЗІЛ-131 та 27 липня 2014 року повезли на гору Карачун до 11-го батальйону територіальної оборони «Київська Русь». Там на неї встановили станину і ДШКМ. Там же її обстріляли. Згодом машина була у Дебальцевому, а також вижила під час обстрілів у Фащівці та Чорнухиному», – пригадав волонтер «Фашик Київський».

Ця книга дебют для Сергія, проте всі хто цікавиться військовою тематикою та зокрема технікою, добре знають його інформаційно-аналітичний проєкт «Техніка війни». Понад 200 випусків цієї програми вже побачили світ на 24 каналі та You Tube.

Народні панцерники або шушпанцери на війні

«Народні панцерники» — це 4 роки збирання й обробки матеріалів, 224 сторінки, 50 розділів, 60 QR-кодів з посиланнями. Це важка праця, яку вам слід оцінити.

Незабаром стартує передпродаж книги, а поки ви також можете підписатися на канал у You Tube, Instagram та сторінку у Facebook, де фото та відео імпровізованої бронетехніки супроводжується цікавими фактами українською та англійською мовами.