Росія у квітні проведе 4048 різних військових навчань

Росія у квітні проведе 4048 різних військових навчань

Міністр оборони Російської Федерації генерал армії Сергій Шойгу повідомив, що у збройних силах РФ проводяться планові контрольні перевірки за зимовий період навчання.

Шойгу розповів, що війська вийшли на полігони для проведення тактичних, тактико-спеціальних і двосторонніх навчань. Загалом протягом квітня буде проведено 4048 навчань різного масштабу, в тому числі 812 двосторонніх, на 101 полігоні і 520 об'єктах навчально-матеріальної бази, про що повідомляє Міноборони РФ.

Повідомляється, що навчання проходять на території всіх військових округів і Північного флоту, а також в районах Крайньої Півночі, Курильських островів і на Камчатці. Основні розіграші навчально-бойових дій пройдуть на полігонах Цугол і Сергіївський Східного військового округу.

Перевіркам піддаються всі види та роди військ збройних сил. При цьому в Східному військовому окрузі в рамках даних заходів проводиться перевірка комісією Генерального штабу.

Нагадаємо, що Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило, що Російська Федерація готова до широкомасштабних провокацій проти нашої держави, зокрема не виключені спроби просування російських військ углиб України.