«Авіакон» завершує ремонт Ми-17 за НАТОвським контрактом

Авіакон завершує ремонт Ми-17 за НАТОвіським контрактом

Конотопський авіаремонтний завод «Авіакон» завершує ремонт багатоцільового гелікоптера Ми-17В-5 за контрактом з Агентством підтримки та закупівель НАТО (NSPA).

Контракт з Агентством підтримки та закупівель НАТО (NSPA), укладено за участі Укрспецекспорту в інтересах Національного повітряного корпусу Афганістану, повідомляє пресслужба підприємства.

Наразі вже проведеного складання та відпрацювання систем, закінчується етап підготовки гелікоптера до проведення наземних та льотних випробувань. Роботи ведуться з дотриманням графіку ремонту під контролем представників NSPA. Остаточне технічне приймання та пред’явлення Замовнику заплановано в другій декаді липня.

На підприємстві зазначають, що чітке виконання підприємством договірних зобов’язань за цим контрактом, вже в цьому році, дозволило розширити портфель замовлень на виконання капітального ремонту вертольотів Ми-17В-5 з Агентством підтримки та закупівель НАТО.

Нагадаємо, що завод також нещодавно передав Збройним Силам України гелікоптер Мі-8МТВ, який пройшов капітальний ремонт і модернізацію.