СБУ закуповує багатоканальні радіоприймальні пристрої

СБУ закуповує багатоканальні радіоприймальні пристрої

ТОВ «Науково-технічний центр радіотехнічних систем Академії наук прикладної радіоелектроніки» перемогло у тендері СБУ на постачання багатоканальних радіоприймальних пристроїв КХ-діапазону.

Відкриті електронні торги оголошені військовою частиною Р9000 відбулись 2 липня 2021 року. СБУ планує придбати 2 комплекти багатоканальних радіоприймачів КХ-діапазону з очікуваною вартістю 1,8 млн гривень.

Згідно з вимогами вироби мають забезпечувати оперативний контроль за роботою радіоелектронних засобів в ефірі в діапазоні частот від 1,0 до 30 МГц. Також обладнання повинне забезпечувати прийом та візуальне відображення спектрів сигналів, слуховий контроль, вимірювання параметрів сигналів (частота, рівень, ширина смуги тощо), реєстрацію сигналів у діапазоні частот від 1,0 до 30 МГц у цілодобовому режимі. Вага не більше 25 кг.

У торгах взяли участь ТОВ «НВП «ЕДМ-2016» (м. Київ), яке не змінювало початкову ціну та вже згадане ТОВ «НТЦ РТС АН ПРЕ» (м. Харків), яке запропонувало поставити обладнання за 1 790 400 грн і 9 липня було визнане переможем.

Наразі замовником оголошено про намір укоасти договір.

Постачання обладання очікується до 1 грудня 2021 року.