Взвод 101-ї бригади тероборони найкращий в ОК «Захід»

Взвод 101-ї бригади тероборони найкращий в ОК Захід

Підійшов до завершення конкурс на найкращий стрілецький взвод територіальної оборони оперативного командування «Захід» на Рівненському загальновійськовому полігоні.

У підсумку, після запеклої боротьби резервістів у чотирьох випробуваннях переміг взвод Закарпатської 101-ї бригади територіальної оборони, повідомляє пресслужба ОК «Захід».

Друге місце посіли резервісти 103-ї бригади ТрО Львівщини. Бронза ж у бійців Хмельницької 106-ї бригади територіальної оборони.

Переможці будуть представляти честь оперативного командування у наступному етапі – конкурсі на найкращий стрілецький взвод територіальної оборони Сухопутних військ ЗСУ, який буде проходити у жовтні на Рівненському загальновійськовому полігоні.

Нагадаємо, що в ОК «Південь» переміг стрілецький взвод Вінницької 120-ї бригади тероборони , а в ОК «Північ» перше місце зайняв взвод Полтавської 116-ї бригади тероборони.

Взвод 101-ї бригади тероборони найкращий в ОК Захід Взвод 101-ї бригади тероборони найкращий в ОК Захід Взвод 101-ї бригади тероборони найкращий в ОК Захід Взвод 101-ї бригади тероборони найкращий в ОК Захід Взвод 101-ї бригади тероборони найкращий в ОК Захід Взвод 101-ї бригади тероборони найкращий в ОК Захід Взвод 101-ї бригади тероборони найкращий в ОК Захід Взвод 101-ї бригади тероборони найкращий в ОК Захід