«Нептун», «Вільха», «Квітник-Е» і «Скіф» їдуть на IDEF 2021

крилата ракета Р-360 Нептун

ПТРК «Скіф», реактивний снаряд «Вільха», керований артснаряд з лазерним самонаведенням «Квітник-Е», крилату ракету Р-360 «Нептун» та інше озброєння представить Укрспецекспорт на міжнародній виставці IDEF 2021, яка відбудеться в Туреччині 17-20 серпня.

У рамках об'єднаної експозиції ДК «Укроборонпром» також демонструватимуться макети композитного плавучого доку проєкту 1760КР з підводним човном, ракетного катера «Богомол» проєкту 58208, багатофункціонального катера «Кайра-150» тощо.

Виставку також відвідає українська делегація на чолі з віцепрем’єр-міністром – міністром з питань стратегічних галузей промисловості України Олегом Уруським.

У рамках візиту делегація зустрінеться з керівниками державних органів Турецької Республіки, провідних турецьких та іноземних компаній оборонно-промислового комплексу, а також ознайомиться із сучасними зразками озброєння та техніки, представленими на IDEF 2021.

Міжнародна виставка оборонної промисловості IDEF-2021 проходитиме в Стамбулі під патронатом адміністрації Президента Турецької Республіки за організаційної підтримки Міністерства оборони, Фонду збройних сил Туреччини та виставкової організації TÜYAP.