Мінстратегпром розпочав тестову експлуатацію електронного реєстру виконавців державних контрактів

Танк Т-72Б2

Мінстратегпромом 9 серпня 2021 року впроваджено в тестову експлуатацію Електронний реєстр учасників відбору та виконавців державних контрактів (договорів).

Про це повідомляє пресслужба Міністерства. Зазначається, що нформація щодо роботи з Електронним реєстром та форми подачі інформації для включення до нього доступні на сайті відомства у розділі «Нормативно-правова база та інформація щодо роботи реєстру».

Заповненні форми будуть опрацьовані після державної реєстрації Наказу Мінстратегпрому «Про затвердження форм подачі інформації для включення в реєстр», про що Міністерство інформуватиме на сайті.

Створення реєстру передбачено Законом України «Про оборонні закупівлі».

Електронний реєстр учасників відбору та виконавців державних контрактів (договорів) – система накопичення, обробки, обліку, захисту та надання даних інформації про учасників відбору та виконавців державних контрактів (договорів).

Виконавець державного контракту (договору) з оборонних закупівель – суб’єкт господарювання незалежно від організаційно-правової форми та форми власності або іноземний суб’єкт господарювання (інша іноземна юридична особа) чи об’єднання юридичних осіб, з якими укладено державний контракт (договір) за результатами проведення закупівель, визначених Законом України «Про оборонні закупівлі».