Мавританія зацікавилась українською бронетехнікою

Мавританія зацікавилась українською бронетехнікою

У п’ятницю, 17 вересня, делегація Ісламської Республіки Мавританія відвідала технічну базу компанії «Українська бронетехніка» у Нових Петрівцях, де ознайомилися з продукцією та перспективними проєктами підприємства.

Офіційну делегацію Міністерства оборони Ісламської Республіки Мавританія очолював командувач Сил спеціальних операцій бригадний генерал Мохаммед Ульд Шейх Ульд Боіде (Mohamed ould Cheikh ould Boide), повідомляють в українській компанії.

«Технічні рішення кожного з представлених зразків відповідають найвищим вимогам замовника. Якщо розглядати комплексне рішення завдань, які ставлять перед собою сили спеціальних операцій Ісламської республіки Мавританія, то ми маємо базу для сталої багатовекторної та багатоетапної співпраці, – зазначив Мохаммед Ульд Шейх Ульд Боіде. – Я вражений успіхами, яких вам вдалося досягти за такий короткий термін. Це підтверджує мої висновки про те, що виконання замовлень відбуватиметься відповідно до умов та термінів контрактування».

Представників Міноборони Мавританії особливо цікавили перспективи комплектування Сил спецпризначення сучасними командно-штабними машинами, колісною бронетехнікою та спеціалізованими машинами на їхній базі: мобільними комплексами з безпілотними літальними апаратами, системами радіоелектронної протидії БпЛА, протитанковими комплексами тощо.

«Отримання зовнішньоекономічних контрактів – одна з умов сталого розвитку підприємства, – зазначив генеральний директор «Української бронетехніки» Владислав Бельбас. – Ми раді нагоді налагодити співпрацю з силовими відомствами Мавританії та сподіваємося на продовження переговорів щодо постачання військової техніки та озброєння в інтересах збройних сил цієї країни».