Ліга оборонних підприємств прийняла нових членів

ACE ONE  – таких безпілотників ще не було

Ліга оборонних підприємств України – недержавне об'єднання приватних виробників озброєння і військової техніки, прийняла до свого складу два нових підприємства.

Згідно з рішенням правління Ліги від 8 грудня, до її складу прийняті ТОВ «Гідробест» та ТОВ «Інкомпас».

ТОВ «Гідробест» – розробник та виробник компонентів авіаційної техніки, що здійснює свою діяльність з 2012 року. За цей термін створено виробничу та випробувальну базу, професійне конструкторське бюро, налагоджено діяльність з розробки нової продукції європейського рівня та її серійного виробництва. Продукція розробки та виробництва ТОВ «Гідробест» присутня на більшості зразків нової вітчизняної авіаційної техніки.

Підприємство розробляло планер для нового українського безпілотника ACE ONE.

ТОВ «Інкомпас», яке засноване у 2017 році в м. Києві, є імпортером та дистриб’ютором оборонної та супутньої високотехнологічної продукції на український ринок. Підприємство співпрацює з західними компаніями щодо постачання передових військових технологій для державних та цивільних клієнтів. Напрямки роботи: оборона і безпека, авіакосмічна галузь, морські системи і озброєння, інфраструктурні рішення, технології.

Серед іншого компанія на українському ринку пропонує окуляри нічного бачення PCO PNL-3M для пілотів гелікоптерів (PGZ, Польща), гелікоптерні шоломи LH350 (MSA, Франція), підвісні оптико-електронні системи Trakka TC-300, водолазні скутери Rotinor (Німеччина) та ін.