ЗСУ отримають мобільні склади-причепи для харчів

ЗСУ отримають мобільні склади-причепи

Для Збройних Сил України розробляється причіп-склад ПС-4У для підвезення та зберігання свіжих, охолоджених та заморожених продуктів, що базуватиметься на двовісному шасі.

Про це повідомляє інформагенція Міноборони «АрміяInform» з посиланням на представника Центрального управління продовольчого забезпечення Сил логістики Дмитра Наумчика.

— Відповідно до спільного рішення Міністерства оборони та ТОВ «ВК Автотранспортник» триває робота щодо розроблення причепу-складу для підвезення та зберігання свіжих, охолоджених та заморожених продуктів на двовісному причіпному шасі. У причепі буде два відсіки, − розповів полковник.

ЗСУ отримають мобільні склади-причепи
Фото: Командування Сил логістики

Перший відсік призначений для зберігання продовольства вагою до 1,8 тонни. Він буде обладнаний чотирма шафами-скринями, двома столами-шафами, двома шафами для хліба, чотирма антресолями та контейнерами для зберігання продуктів. Другий – для зберігання свіжих та заморожених продуктів у пакувальній тарі до 2,2 тонни при температурі від -5 до +5˚С.

ЗСУ отримають мобільні склади-причепи
Фото: Командування Сил логістики

Наразі триває виготовлення дослідного зразка для проведення попередніх випробувань, які сплановані на кінець наступного місяця. Після завершення попередніх розпочнуться держвавні випробування, які орієнтовно відбудуться у третьому кварталі цього року.

Підпишись на Ukrmilitary у Twitter »»