Затримано посадовця Національного університету оборони

Затримано посадовця Національного університету оборони

У Києві на хабарі у 20 тисяч гривень затримано полковника – одного з керівників підрозділу Національного університету оборони ім. І. Черняховського.

За інформацією Спецпрокуратури Центрального регіону, полковник одержав неправомірну вигоду в розмірі 20 тис. грн за дозвіл на використання цивільними особами спортивно-оздоровчих локацій військового університету.

Старший офіцер був затриманий 10 лютого, після одержання неправомірної вигоди на території навчального закладу слідчими Головного управління Національної поліції у м. Києві за процесуального керівництва спецпрокуратури Центрального регіону та оперативного супроводження Департаменту військової контррозвідки СБУ.

Гроші в затриманого вилучено. Йому готується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, санкція якої передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Затримано посадовця Національного університету оборони

Підпишись на Ukrmilitary у Twitter »»