Укроборонпром посилює контроль за наркотиками

Укроборонпром посилює контроль за наркотиками

10 лютого був підписаний Меморандум про співпрацю між ДК «Укроборонпром» та Держслужбою з лікарських засобів та контролю за наркотиками з метою об’єднання зусиль з попередження порушень під час роботи підприємств концерну.

Про це повідомляє пресслужба державного концерну.

Співпраця передбачає надання консультативно-методичної допомоги у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, які використовуються при виробництві на деяких підприємствах-учасниках ДК «Укроборонпром».

«Поглиблюючи таку співпрацю, ми мінімізуємо ризики в роботі підприємств із наркотичними засобами і прекурсорами, тому що знаємо, наскільки це важливо не лише з екологічної точки зору, а й з точки зору врахування цих прекурсорів», — сказав заступник генерального директора з виробництва Ігор Фоменко.

Своєю чергою заступник голови Держлікслужбу Володимир Короленко зауважив, що підписання меморандуму про співпрацю полягає не лише у взаємодопомозі в контролі наркотиків — це також і методична допомога з консультування та підтримки як під час ліцензування, так і під час подальшого супроводу діяльності підприємств.

Підпишись на Ukrmilitary у Twitter »»