ХКБМ придбало 20 комплектів поплавків для БТР-4

ХКБМ придбало 20 комплектів поплавків для БТР-4

Харківське підприємство «ТПК Промдизель» отримало від ХКБМ контракт на постачання 20 комплектів поплавків для бронетранспортерів БТР-4Е у модифікації для морської піхоти.

Як Ukrainian Military Pages стало відомо з інформації оприлюдненої порталом публічних закупівель, виготовлення 20 комплектів поплавків за конструкторською документацією ДП «Харківське конструкторське бюро машинобудування», обійшлося ХКБМ у 4,6 млн гривень.

За умовами угоди, сім комплектів мають бути поставлені впродовж 30 днів після перерахування авансу, наступні сім – через 60 днів, і за місяць решта – шість комплектів.

Нагадаємо, що у грудні 2020 року Міноборони уклало з ХКБМ договори на постачання 77 одиниць бронетранспортерів БТР-4Е та машин на його базі, зокрема 1 БТР-4К, 1 БРЕМ-4РМ, 15 БТР-4Е та 60 БТР-4ЕП або «Плавець» (так у документах ХКБМ позначається БТР-4Е з поліпшеною плавучістю призначений для морської піхоти).

У рамках цього замовлення ХКБМ у 2021 році підписало численні контракти з підрядниками. Ukrainian Military Pages публікували список близько 70 компаній, що їх отримали.

Підпишись на Ukrmilitary у Twitter »»