ЗСУ за три дні знищили сім ворожих складів з боєприпасами

ЗСУ за три дні знищили сім ворожих складів з боєприпасами

За останні три дні на тимчасово окупованих територіях України високоточними ударами уражено щонайменше сім об’єктів зі значними запасами боєприпасів. Зокрема, лише один склад в окупованому Хрустальному містив до 1 тис. тонн боєприпасів.

Про це повідомляє InformNapalm.

Повідомляється, що серед місцевих мешканців ходять чутки, що ЗСУ «високоточною натівською зброєю великого калібру» дуже влучно знищує російські склади боєприпасів неподалік Донецька. При цьому місцеві знають, що рашисти намагаються «розмити успіхи ЗСУ», прострілюючи центр міста меншими калібрами (проводять типові дії, які характеризуються як операції «під чужим прапором»), щоб залякати місцеве населення і перебити чутки про високу точність роботи ЗСУ виключно по складах боєприпасів.

В InformNapalm наголосили, що це повідомлення — компіляція свідчень різних інсайдерів, яка дає приблизне уявлення щодо ситуації та вселяє обережний оптимізм щодо початку впровадження на фронті сучасного високоточного озброєння, за допомогою якого українська армія точково зменшує бойові спроможності армії РФ та зрізає наступальний потенціал рашистів на Донбасі.

Підпишись на Ukrmilitary у Twitter »»