Росіяни і «мобіки» з ОРДЛО мають величезні втрати (ДОКУМЕНТ)

Росіяни зазнають величезних втрат (ДОКУМЕНТ)

Російські військові та мобілізовані на території ОРДЛО, яких росіяни насильно змушують воювати за інтереси путіна, зазнають величезних втрат.

У розпорядження InformNapalm потрапило кілька електронних списків із даними з лікарень на окупованих територіях Донбасу.

«Електронні копії з кількох медичних установ ОРДЛО залишаються поки що у розробці, оскільки цікаві дані й не так убитих, скільки поранених (недобитих) рашистів. Паралельно на кількох телеграм-каналах вчора помітили списки у вигляді фото про те, що в період з 15 травня по 15 червня 2022 року тільки до Першотравневої лікарні надійшло 893 військовослужбовці з пораненнями. Частина тяжко поранених, саме з них 124 — померли від поранень. Якщо лише в одній лікарні такі масштаби, що надійшли поранених, то можете уявити, які масштаби втрат зазнає армія рашистів, якщо підсумувати їх дані з інших медустанов», — повідомляє спільнота.

Росіяни зазнають величезних втрат (ДОКУМЕНТ) Росіяни зазнають величезних втрат (ДОКУМЕНТ) Росіяни зазнають величезних втрат (ДОКУМЕНТ) Росіяни зазнають величезних втрат (ДОКУМЕНТ) Росіяни зазнають величезних втрат (ДОКУМЕНТ) Росіяни зазнають величезних втрат (ДОКУМЕНТ)

Підпишись на Ukrmilitary у Twitter »»