До виходу на держкордон залишається 50 км — Залужний

До виходу на держкордон залишається 50 км — Залужний

Збройні Сили України продовжують звільнення окупованих Росією територій. Від початку вересня понад 3000 кв. км повернуто під контроль України.

«На Харківському напрямку ми почали просуватися не тільки на південь та схід, а й на північ. До виходу на Державний кордон залишається 50 км», — повідомив Головнокомандувач ЗС України генерал Валерій Залужний у фейсбук.

Варто зазначити, що цю інформацію підтверджують і самі росіяни. Так один з популярних російських телеграм-каналів (461 тис. читачів) повідомив, що ЗС РФ залишили прикордонне українське селище Козача Лопань і вийшли до Бєлгородської області. «Зважаючи на все, тонка червона лінія на самому російсько-українському кордоні скоро перестане існувати», — йдеться у повідомленні.

ЗС РФ залишили прикордонне українське селище Козача Лопань

Залужний же у повідомленні також оприлюднив фотографії, які свідчать, що російські війська під час відступу кидають бойову техніку та залишають значні запаси боєприпасів.

 російські війська під час відступу кидають бойову техніку та залишають значні запаси боєприпасів  російські війська під час відступу кидають бойову техніку та залишають значні запаси боєприпасів  російські війська під час відступу кидають бойову техніку та залишають значні запаси боєприпасів

Підпишись на Ukrmilitary у Twitter »»