Топ-100 компаній оборонної промисловості світу 2022 року

Топ-100 компаній оборонної промисловості світу 2022 року

Щорічний рейтинг 100 найприбутковіших світових компаній оборонної промисловості (Топ-100) по версії американського видання Defense News.

У виданні зазначають, що війна в Україні спровокувала глобальний голод на зброю, який, ймовірно, триватиме роками. У деяких випадках війна змушує країни переходити до готових систем, а не чекати програм, які розробляються. У результаті нова хвиля витрат, ймовірно, матиме значні наслідки для світової оборонної промисловості в найближчі роки.

Відомості «Топ-100» включають інформацію надану Defense News самими компаніями, їх щорічну звітність, від компаній аналітику та дослідження співробітників Defense News, Міжнародного інституту стратегічних досліджень та SPADE Indexes. Також редакція зав'язувалась із компаніями та просила заповнити опитувальник щодо загального річного доходу та частки доходів отриманих від оборонної та безпекової продукції (послуг).

Для перерахунку валют використовувались середні ринкові конверсійні курси протягом фінансового року, щоб зменшити наслідки коливання валюти.

Топ-100 компаній оборонної промисловості світу 2022 року Топ-100 компаній оборонної промисловості світу 2022 року Топ-100 компаній оборонної промисловості світу 2022 року Топ-100 компаній оборонної промисловості світу 2022 року