Триває візит делегації Національної гвардії України до Національної гвардії Каліфорнії

Делегація НГУ в США фото: ngu.gov.ua

У межах робочого візиту до Каліфорнії командувач Нацгвардії України Юрій Аллеров ознайомився з навчальним центром Кемп Робертс, що займає 17 000 гектарів на півночі від міста Роблес у Каліфорнії.

Це один із трьох найбільших тренувальних центрів Національної гвардії Каліфорнії. Тут щорічно проходять навчання 15 000 каліфорнійських гвардійців.

Генерал-ад'ютант Національної гвардії штату Каліфорнія генерал-майор Девід Болдвін взяв презентаційний процес у свої руки і супроводжує українських колег на всіх етапах обміну досвідом.

Першочергово українські делегати відвідали навчальні пункти: стрільбище для проведення стрільб з різних видів озброєння; територію для вивчення роботи з безпілотними літальними апаратами; симуляцію міста для проведення навчань з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій; навчальні місця, де особовий склад відшліфовує навички руху в колоні при здійсненні маршів та дії військових конвоїв під час військових операцій і військово-евакуаційних заходів в зоні ведення бойових дій.

Потім представники НГУ ознайомилися з умовами проживання каліфорнійських гвардійців та під час навчання в НЦ, умовами зберігання зброї та спорядження підрозділу, а також – з обслуговуванням особового складу. Українських гостей почастували і типовим обідом каліфорнійських військовиків у їдальні навчального центру.

Продовжився візит далі оглядом території, де навчають діям в населеному пункті при виконанні завдань у зоні бойових дій (об'єкти – церква, житлові приміщення, тюрма, офісна будівля, кладовище, а також місце, де відпрацьовують дії під час рятувальних операцій).

Завершився робочий день підбиттям підсумків та обміном сувенірами. Українська делегація означила для себе вектор, як можна реформувати українські гвардійські навчальні центри.

Делегація НГУ в США Делегація НГУ в США
Делегація НГУ в США Делегація НГУ в США
Делегація НГУ в США Делегація НГУ в США
фото% ngu.gov.ua



Використані джерела:
Офіційний веб-сайт Національної гвардії України ngu.gov.ua