На індивідуальну підгонку спорядження для бійців ССпО виділять більше коштів

Ukrainian Military Pages

Сьогодні, 14 вересня, в рамках робочої поїздки до Хмельницької області Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак перевірив легендарний 8 окремий полк спеціального призначення.

Під час зустрічі з особовим складом Міністр оборони наголосив, що за дорученням Президента України, керівництво оборонного відомства опрацьовує питання підвищення соціального пакету та виділення більшого фінансового ресурсу для спецпризначенців: «щоб легендарний полк став ще більш боєздатним».

Глава оборонного відомства Степан Полторак підкреслив, що в цьому році кожному командиру військових частин спеціального призначення було виділено по 5 млн. грн. для забезпечення завдань з індивідуальної підгонки спорядження, озброєння та обмундирування кожному спецпризначенцю.

— Задача командира — забезпечити бійця всім необхідним для успішного виконання бойового завдання. І для спецпризначенців в цьому контексті особливий підхід — адже тут індивідуальна підгонка для кожного бійця повинна здійснюватися окремо і лише найкращими зразками. Тут не може йти мова про економію коштів, — наголосив Міністр оборони України. — Цього року для цих цілей командирам було виділено по 5 млн. грн., наступного року ця сума буде більшою.


ua en
Використані джерела:
Офіційний веб-сайт Міністерства оборони України www.mil.gov.ua