Аеророзвідка зафіксувала танки російських окупантів за 14 км від лінії розмежування (фото)

российские танки

Аеророзвідка зафіксувала чергове порушення умов відведення важкого озброєння на Донбасі. Виявлені танки російських терористичних сил всього за 14 км від лінії зіткнення.

Сьогодні, 11.10.16, волонтерська аеророзвідка зафіксувала й передала у розпорядження міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm знімок, який є доказом грубого порушення російськими терористичними силами умов відведення важкого озброєння на Донбасі. На знімку зафіксовано два танки (калібр 125 мм), розташовані всього за 14 км від лінії зіткнення. Відповідно до умов розведення вони повинні бути на відстані не менше 25 км. Точні координати місця фіксації танків 48.296118, 38.109385.

российские танки

Це вже п’яте скупчення озброєння російських терористів, ідентифіковане волонтерами за останні 10 днів на Донбасі. Раніше велике скупчення танків та САУ зафіксували в Донецьку всього за 15 км від лінії розмежування, танки фіксували в населеному пункті Роздольне (за 10 км від лінії), а також 122-мм САУ 2С1 «Гвоздика» були помічені в Новоазовську (за 17 км від лінії розмежування). Цілий артилерійський дивізіон російських бойовиків також зафіксували на відкритому майданчику в населеному пункті Врубівський.

Всі ці інциденти демонструють грубе порушення російськими терористичними силами домовленостей про відведення важкого озброєння.

Нагадаємо, що у вересні 2016 року міжнародна розвідувальна спільнота InformNapalm під час моніторингу та розвідки відкритих джерел інформації (аналіз супутникових знімків, відео, знятого випадковими свідками, особистих фото із соціальних профілів найманців та кадрових російських військовослужбовців) провела ідентифікацію понад 30 типів озброєння та спецтехніки ЗС РФ на Донбасі. За результатами розслідувань було представлено базу даних, відеографіку та інфографіку.



InformNapalm