LimpidArmor показав на IDEX-2017 новий прототип системи кругового огляду для бронетехніки

LimpidArmor на Ukrainian Military Pages

На IDEX-2017, що пройшла в Абу-Дабі, українська команда LimpidArmor представила нову версію системи кругового огляду для екіпажу бронетехніки на базі гарнітури Microsoft HoloLens.

Як стверджується, новий прототип відображає на екрані окулярів доповненої реальності Microsoft Hololens 360-градусну панораму місцевості, отриману шляхом об’єднання зображень з чотирьох модулів відеокамер. Крім 360-градусного огляду, базова версія системи LimpidArmor, над якою зараз працюють розробники, забезпечить виведення телеметрії транспортного засобу та іншої важливої ​​інформації.

Ми обрали IDEX 2017 в якості платформи, щоб представити величезний обсяг роботи, виконаної LimpidArmor з часу першої демонстрації проекту на виставці Зброя та безпека восени минулого року в Києві, – зазначив Михайло Гречухін, генеральний директор і співзасновник LimpidArmor.

За словами Гречухіна, протягом останніх місяців команда займалася пошуком необхідних фахівців і консультувалася у експертів і українських військових. Все це дозволило привезти на виставку діючий прототип. Також він натякнув, що в найближчі дні компанія зробить ще кілька позитивних оголошень.

LimpidArmor на Ukrainian Military Pages LimpidArmor на Ukrainian Military Pages