49-му окремому навчальному розвідбату ЗСУ один рік

49-й окремий навчальний розвідувальний батальйон

Особовий склад 49-го окремого навчального розвідувального батальйону 184-го навчального центру відсвяткував першу річницю з дня створення військової частини.

Російська збройна агресія проти нашої держави призвела до перегляду багатьох ключових складових підготовки військ (сил) ЗС України. Зокрема, з метою якісної підготовки особового складу для комплектування частин та підрозділів військової розвідки було створено окремий навчальний розвідувальний батальйон.

На урочистих заходах понад 20 військовослужбовців-розвідників були нагородженні медалями за участь в антитерористичній операції на сході України. Також, найкращих солдат та офіцерів відзначили подяками, грамотами та цінними подарунками.

49-й окремий навчальний розвідувальний батальйон

«Наша військова частина за короткий термін свого існування підготувала майже тисячу військовослужбовців контрактної військової служби та декілька сотень солдат строкової служби. Ми приймаємо виклики сьогодення та сучасності, відтак на базі нашого батальйону вперше в Україні почали готувати операторів безпілотних літальних апаратів», - зазначив командир батальйону підполковник Микола Панасюк.

В свою чергу, заступник начальника 184-го Навчального центру по роботі з особовим складом підполковник Володимир Безбородов зазначив, що у батальйоні служать досвідчені викладачі та інструктори, більшість з яких мають бойовий досвід. Відтак, за підсумками 2016 навчального року даний підрозділ був визнаним найкращим підрозділом у Навчальному центрі.



Використані джерела: Народна армія