Львівський державний авіаційно-ремонтний завод збільшив чистий річний дохід на 42%

Львівський державний авіаційно-ремонтний завод збільшив річний дохід на 42%

Майже на 100 млн грн за рік збільшився чистий дохід Львівського державного авіаційно-ремонтного заводу, що є частиною авіаційного кластеру ДК «Укроборонпром», створеного на базі ДП «Антонов». Про це свідчать результати фінансової звітності компанії.

У 2016 році показник чистого доходу від реалізації продукції склав 311,8 млн грн, тоді я к у 2015 році – 218,6 млн грн. Експортні надходження ЛДАРЗ також зросли: зі 120,5 млн грн у 2015 році до 130,1 млн грн у 2016 році. Минулого року підприємство уклало 10 міжнародних контрактів. Серед його іноземних партерів – компанії з Польщі, Азербайджану, Білорусі, М’янми та Алжиру.

ЛДАРЗ є активним учасником програми імпортозаміщення. Підприємство відмовилося від російських комплектуючих при ремонті авіаційної техніки та освоїло виробництво 1270 деталей та 2000 ГТВ на власній базі.

Нагадаємо, що влітку 2016 року ДК «Укроборонпром» створив на базі ДП «Антонов» авіаційний кластер, в якому консолідовані всі авіабудівні потужності країни. Цей кластер став прикладом реформування оборонної промисловості країни в рамках затвердженої стратегії Концерну.

Львівський державний авіаційно-ремонтний завод збільшив річний дохід на 42%



Використані джерела:
Офіційний веб-сайт ДК «Укроборонпром»