Gun Open Day' June 2017. Презентація броньованого дизайнерського одягу Miguel Caballero

Ukrainian Military Pages

Вперше в Україні, в рамках Gun Open Day' June 2017, буде презентовано броньований дизайнерський одяг всесвітньо відомого бренду Miguel Caballero.

Gun Open Day' June 2017 - найбільший в Україні стрілецький захід, який щорічно організовує Українська асоціація власників зброї, відбудеться 17 червня у м. Бровари.

Мігель Кабальєро – це відомий винахідник бронежилетів, власник однойменної компанії. Він пропонує дизайнерський одяг, який виготовлено з кращих італійських та англійських тканин і оснащено балістичними пластинами, що здатні зупинити кулю.

Куленепробивний одяг із захистом IIA, II, IIIA, III повністю гнучкий і тому носиться й чиститься як звичайний. Унікальність такого одягу в тому, що сторонні не знатимуть про захист на особі.

Броньований одяг від Мігеля Кабальєро використовує багато хто з VIP-персон та високопосадовців.

Завдяки інноваційним технологіям, компанія Miguel Caballero створює засоби захисту, що підбираються індивідуально, відповідно до потреб клієнта.

Щоб зберегти життя людей, продукція компанії відповідає найсуворішим стандартам якості і проходить ретельні випробування. Отримання міжнародних сертифікатів гарантує якість на кожному етапі виробництва і надійний готовий продукт.

Miguel Caballero Ukraine – ексклюзивний представник бренду в Україні.

Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages



Використані джерела:
zbroya.info

довідник озброєння і військової техніки