Держприкордонслужба відкриє госпіталь у Харкові

Ukrainian Military Pages

Державна прикордонна служба України продовжує удосконалення системи охорони здоров’я відомства.

Поряд з вже існуючими військово-медичними клінічними центрами в Одесі й Львові, на базі Східного регіонального управління невдовзі відкриється ще один лікувальний заклад – госпіталь Державної прикордонної служби України з місцем розташування в м. Харків, будівництво якого було розпочато у 2015 році.

Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages

Медичний заклад вже отримав ліцензію Міністерства охорони здоров’я на провадження господарської діяльності з медичної практики.

Читати також: Японія передала сучасний діагностичний комплекс Центральному клінічному госпіталю ДПСУ

В поліклінічному відділені цього медичного закладу будуть вести прийом фахівці вузьких спеціальностей з терапії, отоларингології, офтальмології, ендокринології, кардіології, дерматології, наркології і психіатрії, стоматології та іншої направленості. Передбачено створення кабінетів функціональної діагностики, кабінету УЗД, рентгенографії та томографії, сучаснішої клінічної лабораторії, блоку для приготування їжі та їдальня.

Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages
Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages

Невдовзі розпочнеться будівництво другого корпусу госпіталю, це буде діагностичний корпус на 50 осіб, хірургічне відділення з операційним блоком та реанімацією, що є актуальним в умовах проведення антитерористичної операції.



Використані джерела:
Офіційний веб-сайт Державної прикордонної служби України dpsu.gov.ua