«Укроборонпром»: контракт на поставку «Оплотів» до Таїланду буде виконаний у повному обсязі

Ukrainian Military Pages

Україна повністю виконає підписаний у 2011 році контракт, на постачання до Таїланду новітніх бойових танків «Оплот-Т», таку заяву поширив ДК «Укроборонпром».

«Він (контракт) буде виконуватись згідно з усіма укладеними договорами. Виконавцем даного замовлення та виробником танків «Оплот» є Завод імені Малишева, який є частиною концерну», - сказано в прес-релізі державного концерну.

Генеральний директор «Укроборонпрому» Роман Романов зазначив, що державна компанія також має достатньо виробничих потужностей для виконання замовлення на поставку бойових машин «Оплот» до Збройних Сил України.

«Укроборонпром» здатен виготовити найкращі вітчизняні танки «Оплот» для ЗСУ – серійне виробництво цієї техніки налагоджене та відпрацьовано» – сказав він.

Нагадаємо, що Президент України Петро Порошенко повідомив про виділення 300 млн грн на постачання танків «Оплот» для ЗСУ. Про це він заявив під час візиту на Львівський бронетанковий завод.

«Більше 300 млн грн. іде на закупівлю новітніх танків «Оплот», - зазначив Глава держави. Він нагадав, що ці танки постачаються за кордон. Водночас, на озброєння українського війська ці машини не постачались. «Я сказав, перше – декілька батальйонів мають бути оснащені найсучаснішими, найновітнішими танками «Оплот». У нас зараз є для цього всі можливості», - зазначив він.



ua en
Використані джерела:
Офіційний веб-сайт ДК «Укроборонпром»

довідник озброєння і військової техніки