Олександр Коцюба залишає посаду президента ДП «Антонов»

Ukrainian Military Pages

Олександр Анатолійович Коцюба був призначений на посаду президента компанії наказом ДК «Укроборонпром» 08 червня 2016 року, до цього він займав посаду першого віце-президента цього підприємства.

Як повідомляє прес-служба ДП «Антонов», під керівництвом Коцюби підприємство пройшло нелегкі етапи свого розвитку.

Закладено фундамент сертифікації підприємства в EASA та FAA як розробника, так і виробника. Досягнуті домовленості з провідними західними постачальниками комплектуючих виробів, надали змогу розширення ринків збуту.

Остаточно розірвані коопераційні зв'язки з Росією в будівництві літаків. Завершено виробництво та почато льотні випробування Ан−132Д, який став першим літаком, побудованим без участі Росії. Авіакомпанія «Авіалінії Антонова» стала повноцінним самостійним гравцем на міжнародному ринку. Набула розвиту й соціальна сфера підприємства.

При цьому, незважаючи на складність періоду, в який працював Коцюба, було забезпечене стабільне зростання фінансових показників діяльності підприємства.

Читати також: ДП «Антонов»: результати роботи з червня 2016 по серпень 2017 та плани розвитку на 2018-2020 роки

Всі ці досягнення забезпечили підґрунтя для подальшого розвитку підприємства та української авіаційної промисловості в цілому.

Пропрацювавши на посаді Президента ДП «Антонов» більше року та виконавши в повному обсязі покладені на нього завдання, Олександр Анатолійович прийняв рішення про повернення до приватного бізнесу, в якому він працював до приходу на ДП «Антонов».