По завершенню виставки підпишемо контракт на закупівлю БТР-4 останньої модернізації – Полторак

Ukrainian Military PagesФото © Dylan Malyasov

Про це повідомив Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак сьогодні, 10 жовтня, під час відвідування XIV Міжнародної спеціалізованої виставки озброєння та військової техніки «Зброя та безпека 2017» у Києві.

«Мені сподобався БТР-4 останньої модернізації. Він зовсім змінився у порівнянні з тими, які ми закуповували у 2014 році. Це зовсім інша машина, враховані та усунені всі недоліки. Вона набагато краще поводиться на воді, плаває, краще броньована, набагато кращою стала система управління, безпечнішою для водія і командира, покращено протимінний захист, порядок завантаження і вигрузки особового складу. Тобто, якщо порівняти ту машину, яка була у 2014 році і зараз, відбулося близько 100 доопрацювань», — сказав Степан Полторак.

Міністр оборони України повідомив, що по завершенню цієї виставки буде підписано контракт на закуплю таких бронетранспортерів.

Він також наголосив, що враховуючи фінансовий ресурс, який Міністерство оборони отримало влітку, зараз проходить процедура підписання договорів і початок виробництва танків «Оплот».


ua en