Продукція Шепетівського ремонтного заводу на виставці «Зброя та безпека 2017»

Ukrainian Military Pages

На Міжнародній спеціалізованій виставці «Зброя та безпека 2017», яка проходила з 10 по 13 жовтня у Києві, відбулася прем‘єрна демонстрація спеціальної частини виробу БМ-21У «Град».

Виріб є результатом спільної роботи державного підприємства «Шепетівський ремонтний завод», що входить до складу ДК «Укроборонпром», та його партнерів.

Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages

Також була представлена нова модифікація БМ 9П140 «Ураган» на автомобільному шасі КРАЗ 63221 (дослідний зразок), яка є результатом спільної роботи Шепетівського ремонтного заводу та ПАТ «АвтоКрАЗ».

Фахівці ДП «Шепетівський ремонтний завод» встановили систему навігації та управління вогнем. Виріб отримав нові аутригери та інші конструкційні зміни, які направленні на підвищення живучості та бойової ефективності машини. Що значно покращило технічні характеристики, як вогневі так і маневрені.

Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages

Читати також: Шепетівський ремонтний завод (фоторепортаж)

Читати новини від Ukrainian Military Pages у Telegram

ua en

довідник озброєння і військової техніки