«Українська бронетехніка» презентувала новий броньований автомобіль «Варта-Новатор»

Ukrainian Military Pages

Конструкторсько-виробниче підприємство «Українська бронетехніка» презентувало 15 грудня новий спеціалізований броньований автомобіль «Варта-Новатор».

Автомобіль спеціально розроблено для потреб Національної гвардії України відповідно до умов технічного завдання, що було узгоджено сторонами. «Варта-Новатор» сконструйовано з урахуванням сучасних вимог до техніки підрозділів спеціального призначення з використанням шасі, що пристосоване до експлуатації в найскладніших умовах бездоріжжя. Оснащений додатковими опціями, що забезпечують комфорт та безпеку екіпажу.

Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages
фото © ТОВ «Українська бронетехніка»

На презентації окрім командування Національної гвардії також були присутні представники Державного науково-дослідного інституту МВС України.

Нагадаємо, що «Українська бронетехніка» у 2015 році представила свій перший бронеавтомобіль «Варта» на шасі МАЗ.

Бронеавтомобіль «Варта» з 2016 року закуповується для поліції особливого призначення КОРД, а також Національної гвардії України, того ж року за результатами випробувань допущений до експлуатації у Збройних Силах України під найменуванням - спеціалізований броньований автомобіль для перевезення особового складу «Варта».

Крім того, на XIV Міжнародній спеціалізованій виставці «Зброя та безпека 2017» компанія показала санітарно-евакуаційну версію свого бронеавтомобіля «Варта».


Читати новини від Ukrainian Military Pages у Telegram


Використані джерела:
Facebook-сторінка ТОВ «Українська бронетехніка»

довідник озброєння і військової техніки