У 202-у центрі підготовки сержантів відбувся випуск на курсах лідерства середнього та базового рівня

Ukrainian Military Pages

Вчора, у Центрі підготовки сержантського складу Повітряних Сил ЗС України, що дислокується у Василькові, відбувся випуск військовослужбовців, які пройшли підготовку на курсах лідерства середнього та базового рівня.

При чому випуск за програмою середнього рівня у 202-му центрі відбувся вперше. Тематика всіх курсів відповідає стандартам підготовки, що проводиться у Школах підготовки сержантів країн — членів НАТО.

Випускники отримали сертифікати про закінчення навчання, а військовослужбовців, які показали кращі результати у підготовці, нагородили грамотами. По прибуттю до своїх частин військовослужбовці, які пройшли курси, будуть призначені на відповідні сержантські посади.

Ukrainian Military Pages

На випускних іспитах та урочистих заходах був присутній Головний старшина Повітряних Сил Збройних Сил України старший прапорщик Олег Рудюк, який привітав військовослужбовців із закінченням підготовки та побажав успіхів у подальшому проходженні військової служби.

Також на були присутні представники збройних сил Канади, які надавали інструкторському складу Центру методичну допомогу у проведенні курсів в рамках канадської навчально-тренувальної місії Operation UNIFIER.

Ukrainian Military Pages