Служба безпеки України: чотири роки в АТО (відео)

Служба безпеки України: чотири роки в АТО (відео)

На початку 2014-го року Україна опинилися один на один перед смертельної загрозою - нам довелося протистояти сусідній державі, яка обіцяла бути гарантом безпеки. У лютому 14-го Російська федерація розпочинає відкриту агресію проти України.

Порушивши усі норми міжнародного права Москва ввела свої війська на територію незалежної Української держави. Збройне вторгнення стало результатом довготривалої, продуманої та ретельно спланованої стратегії російської влади та спецслужб. Після зухвалого захоплення Криму, розгортається широкомасштабна підривна діяльність у східних областях.

Кремль намагається посіяти хаос в усіх регіонах України. За підтримки російських спецслужб у Харкові, Донецьку та Луганську розпочинається захоплення адміністративних будівель та стратегічних об'єктів. Патріотично налаштованих громадян беруть у заручники, блокуються військові частини та райвідділи міліції, вчиняються диверсії.

За планом керівництва країни-агресора мали з'явитися псевдореспубліки на Запоріжжі та Одещині, в Херсонській та Дніпропетровській областях, які стали б базою для прямого військового вторгнення і повного знищення Української держави.

Першою на загрози відреагувала антитерористична система. Усвідомлюючи масштаб викликів, розпочинається реалізація плану АТО на території Харківської, Донецької та Луганської областей...