Прикордонна служба формує додаткові підрозділи спеціальних дій «ДОЗОР» — відбір стартує у травні

Ukrainian Military Pages

Для забезпечення виконання завдань у різних регіонах розпочалось розгортання відділів спеціальних дій «ДОЗОР» з місцями дислокації у Харкові, Житомирі, Львові, Херсоні та Одесі.

Десятий Окремий Загін Оперативного Реагування – не звичайний підрозділ Державної прикордонної служби України. Його застосовують на найскладніших ділянках кордону, де зосереджена найбільше протиправна діяльність. Це і групи нелегалів, і озброєні контрабандисти і потенційні терористи.

Тренування, стрільби, відпрацювання тактичних прийомів і вдосконалення бойових навичок – так проходять службові будні у бійців.

Ukrainian Military Pages

У травні цього року стартує новий курс відбору до лав 10-го загону. Конкурс проводитиметься серед діючих військовослужбовців Держприкордонслужби віком до 35 років, до відбору також можуть бути допущені і цивільні громадяни після успішного проходження випробувань та подачі документів з укладання контракту для проходження військової служби.

Під час відбору перевірятиметься не лише витривалість та фізична підготовленість, а й моральна стійкість і вміння працювати в команді, адже в реальній небезпечній ситуації кожен може покластися тільки на товариша.

Скачати заяву та анкету.

За більш детальною інформацією всі хто зацікавився можуть звертатися за номерами телефонів в різних регіонах:

Києві – (067) 9307209
Житомирі – (098) 5957223
Львові – (067) 1154407
Херсоні – (097) 8399572
Одесі – (095) 1855592
Харкові – (098) 3603213


Читати також:На Черкащині відбувся випуск прикордонників для підрозділів спеціальних дій

Читати новини від Ukrainian Military Pages у Telegram


Використані джерела:
Офіційний веб-сайт Державної прикордонної служби України