У ВМС ЗС України проведено перевірочні збори з практичним призовом військовозобов’язаних

Ukrainian Military Pages

На базі Військово-Морських Сил відповідно до плану підготовки виду Збройних Сил України на 2018 навчальний рік проведено одноденні перевірочні збори з практичним призовом військовозобов’язаних із запасу.

Головною метою заходу було перевірка системи оповіщення, збору, поставки та прийому мобілізаційних ресурсів згідно з визначеними плановими термінами.

Перевірочні збори проведено у два етапи. На першому – військовими комісаріатами відпрацьовано ряд питань з оповіщення, збору та доставки військовозобов’язаних, призначених для доукомплектування дивізіону надводних кораблів Військово-Морських Сил ЗС України.

На другому – особовий склад Військово-морської бази «Південь» та дивізіону надводних кораблів здійснив практичний прийом військовозобов’язаних із запасу, розподіл їх по кораблям, катерам та суднам забезпечення, для доукомплектування яких вони призначені відповідно до штатів воєнного часу.

Учасників заходу ознайомили з умовами проходження служби у ВМС, керівним складом, призначенням та тактико-технічними характеристиками кораблів і катерів національного флоту.

Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages


Читати новини від Ukrainian Military Pages у Telegram


Використані джерела:
Офіційний веб-сайт Військово-Морських Сил Збройних Сил України