Наймасштабніший проект будівництва гуртожитків для військових набирає обертів

Ukrainian Military Pages

На сьогодні, одночасно у різних областях, на різних будівельних майданчиках, триває реалізація амбітного та найбільш масштабного проекту будівництва гуртожитків для військовослужбовців-контрактників за всю історію Збройних Сил України.

Проектом передбачено зведення «з нуля» 184 гуртожитків для 23 тисяч військовослужбовців контрактної служби, які матимуть змогу жити в комфортних умовах. Варто зазначити, що паралельно тривають інші проекти з перебудови під гуртожитки будівель, що з різних причин вивільнилися та не використовуються.

На будівництво 184 житлових комплексів передбачено фінансовий ресурс у сумі 2,6 млрд грн, з урахуванням коштів на відновлення зовнішніх інженерних мереж для під’єднання житлових комплексів. Фінансування робіт здійснюється наступним чином: 1,0 млрд грн. — за спеціальним фондом за рахунок коштів, які Міноборони отримало від реалізації конфіскованого майна; 1,6 млрд грн. — за загальним фондом Міністерства оборони. На сьогодні на електронних майданчиках майже закінчились всі процедури відкритих торгів із закупівлі послуг з будівництва.

Реалізація проекту відбувається за дорученням Президента України та перебуває під постійним контролем керівництва військового відомства.

Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military PagesUkrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages


Використані джерела:
Офіційний веб-сайт Міністерства оборони України