У підрозділі бригади територіальної оборони міста Києва розпочались навчальні збори

Ukrainian Military Pages

Деснянським районним у місті Києві військовим комісаріатом з 11 червня розпочато навчальні збори з військовозобов’язаними та резервістами стрілецької роти окремого батальйону бригади територіальної оборони міста Київ.

Збори проводяться на території Великополовецького полігону. Особовий склад стрілецької роти отримає навички з тактики, вогневої, інженерної підготовки, тактичної медицини тощо, а також пройде бойове злагодження у складі підрозділу.

Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages

Подібні збори, із залученням стрілецьких рот батальйонів інших бригад або вже проводяться у місцях дислокації підрозділів або будуть проведені протягом наступних трьох-чотирьох місяців. Війська територіальної оборони ЗСУ перейшли на бригадну структуру в 2018 році.

Нагадаємо, що з 13 червня на гончарівському полігоні також стартують перші бригадні навчальні збори з Чернігівською бригадою територіальної оборони.

Крім навчальних зборів підрозділів територіальної оборони у Збройних Силах України активно проводяться збори з резервістами оперативного резерву бойових бригад, а у серпні сплановані збори у військових частинах Корпусу резерву.

Читати також:Військам територіальної оборони можуть надати статус окремого виду військ Збройних Сил


Використані джерела:
Бригада територіальної оборони м.Київ