LimpidArmor тестує систему доповненої реальності для броньованої техніки на танках Т-64

Ukrainian Military Pages

Українська команда LimpidArmor представила перший демо-ролик з тестувань інноваційної розробки для армії – системи доповненої реальності для броньованої техніки.

Система LimpidArmor — це програмно-апаратний комплекс, що об'єднує окуляри доповненої реальності, відеокамери (оптичні та тепловізійні) та програмне забезпечення, в тому числі, для «склеювання» потокового відео у режимі реального часу, без видимих затримок.

Система дозволяє зручним для водія чи командира військової техніки способом отримати повноцінний огляд на 360°, телеметрію всіх систем бойової машини та інтерактивні підказки про навколишню ситуацію. Планується реалізувати можливість керування штатним озброєнням і отримання даних з зовнішніх джерел, таких як безпілотні апарати чи пункти спостереження.

Нагадаємо, що систему було презентовано на XIII Міжнародній спеціалізованій виставці «Зброя та безпека 2016». На міжнародній виставці озброєнь IDEX-2017 українська команда представила нову версію прототипу системи кругового огляду для екіпажу бронетехніки на базі гарнітури Microsoft HoloLens.


ua en

довідник озброєння і військової техніки