Новий рефрижератор від «АвтоКрАЗ» для підрозділів продовольчого забезпечення

Ukrainian Military Pages

«АвтоКрАЗ» пропонує новий військовий рефрижератор на базі шасі КрАЗ-5401Н2 (4х2), призначений для підвезення свіжих, охолоджених та заморожених продуктів для потреб підрозділів продовольчого забезпечення Збройних Сил України.

Рефрижератор забезпечує короткострокове зберігання та транспортування продуктів при температурі у діапазоні від -20°С до -10°С у першому відділенні та від -5°С до +5°С у другому. Процес охолодження та зберігання продуктів автоматизований.

У кабіні передбачено все для забезпечення комфортних умов водієві і старшому машини у діапазоні температур навколишнього повітря від –45°С до +50°С. Для цього встановлені системи вентиляції та обігріву кабіни, є автономний опалювач.

Ізотермічний кузов-фургон розроблений компанією Polycar, холодильне обладнання ThermoKing. Має два відділення зі знімною перегородкою. Перше відділення призначене для зберігання та транспортування охолоджених та заморожених продуктів, друге - свіжих продуктів. Автомобіль відповідає усім вимогам, які висуваються Тилом ЗС України до даної техніки.

Новий рефрижератор від «АвтоКрАЗ» Новий рефрижератор від «АвтоКрАЗ» Новий рефрижератор від «АвтоКрАЗ» Новий рефрижератор від «АвтоКрАЗ» Новий рефрижератор від «АвтоКрАЗ» Новий рефрижератор від «АвтоКрАЗ» Новий рефрижератор від «АвтоКрАЗ» Новий рефрижератор від «АвтоКрАЗ» Новий рефрижератор від «АвтоКрАЗ» Новий рефрижератор від «АвтоКрАЗ»
фото: www.autokraz.com.ua
Читати також:Мобільна кухня – трансформер на базі двовісного причепа МАЗ 837300


Використані джерела:
Офіційний веб-сайт ПрАТ «АвтоКрАЗ»

довідник озброєння і військової техніки