У 35-й бригаді здобували право носіння берета морпіха

У 35-й бригаді здобували право носіння берета морпіха

Військовики 35-ї бригади морської піхоти ВМС ЗС України та курсанти факультету морської піхоти Військової академії пройшли випробування та склали Клятву морського піхотинця.

У випробувані «смугою морського піхотинця» взяли участь 60 військовослужбовців бригади та 20 курсантів першого курсу факультету морської піхоти Військової академії м. Одеса. Разом з підлеглими випробування проходив командир бригади – полковник Микола Палас, який перейшов до морської піхоти з 25-ї повітряно-десантної бригади Десантно-штурмових військ.

Пройшовши випробування вогнем, водою і перешкодами, військовослужбовці склали клятву та отримали берет кольору морської хвилі — символ морської піхоти, гордості та честі.

У 35-й бригаді здобували право носіння берета морпіха У 35-й бригаді здобували право носіння берета морпіха У 35-й бригаді здобували право носіння берета морпіха У 35-й бригаді здобували право носіння берета морпіхаУ 35-й бригаді здобували право носіння берета морпіха У 35-й бригаді здобували право носіння берета морпіха У 35-й бригаді здобували право носіння берета морпіха У 35-й бригаді здобували право носіння берета морпіха У 35-й бригаді здобували право носіння берета морпіха У 35-й бригаді здобували право носіння берета морпіха У 35-й бригаді здобували право носіння берета морпіха У 35-й бригаді здобували право носіння берета морпіха У 35-й бригаді здобували право носіння берета морпіха У 35-й бригаді здобували право носіння берета морпіха



Використані джерела:
Прес-центр Командування ВМС ЗС України