ЗСУ отримали композитну автомобільну цистерну

ЗСУ отримали композитну автомобільну цистерну

ЗСУ отримали автомобільну цистерну з композитного матеріалу для перевезення питної води АЦПВ-6, розроблену на замовлення та у відповідності до технічного завдання Тилу ЗСУ.

Про це повідомляє Defense Express.

Передача відбулася на початку осені. Автоцистерну розроблено та виготовлено ПрАТ «Автотранспортник» з м. Фастів спільно з ТОВ «Компанія ТІТАЛ» з Києва.

ЗСУ отримали композитну автомобільну цистерну

АЦПВ-6 – це автомобільна цистерна ємністю 6 м3 для перевезення питної води на шасі автомобіля МАЗ-5434. Резервуар виготовлено з композитного матеріалу, що відповідає критеріям медичної безпеки. Три шари з різних матеріалів забезпечують виробу високі споживчі характеристики. Автоцистерна обладнана системою підігріву води в зимовий період і розрахована на експлуатацію в широкому діапазоні температур від - 45ºС до +40ºС.

ЗСУ отримали композитну автомобільну цистерну

ПрАТ «Автотранспортник» також виготовляє для потреб ЗСУ одновісні фургони-причепи для перевезення продовольчих продуктів, виконує роботи з капітального ремонту автомобілів ГАЗ-66 (виріб ТДА-М). Так у 2017 році підприємством було виготовлено 49 причіпів-фургонів ізотермічних ОАР-2 та 7 кузовів до автомобіля-фургону ізотермічного АФІ.

Нагадаємо також, що приватним акціонерним товариством «АвтоКрАЗ» розроблені та виготовлені нові 5 і 9-кубові автоцистерни на всюдихідних шасі КрАЗ-5233ВЕ та КрАЗ-6322.

Крім закупівлі нових зразків техніки, Тилом ЗСУ проводиться капітальний ремонт наявної техніки та її переобладнання, так, згідно з офіційною інформацією, у 2017 році було проведено капітальний ремонт 40 паливозаправників з переобладнанням їх для підвезення питної води.


Читати також:Мобільна кухня – трансформер на базі двовісного причепа МАЗ 837300