КрАЗ пропонує військовим нові автоцистерни для питної води

Ukrainian Military Pages

Згідно плану дослідно-конструкторських робіт (ДКР) і науково-дослідних робіт (НДР) приватним акціонерним товариством «АвтоКрАЗ» виготовлені нові 5 і 9-кубові автоцистерни на всюдихідних шасі КрАЗ-5233ВЕ та КрАЗ-6322.

АЦП-5(5233) та АЦП-9(6322) призначені для транспортування і короткочасного зберігання питної води в польових умовах. Двохсекційна 5-кубова та трисекційна 9-кубова термоізольовані цистерни мають вакуумну систему заповнення із електричним контролем, час заповнення однієї секції становить 15-25 хв. Цистерна і трубопроводи виготовлені з нержавіючої корозійностійкої сталі. Термоізоляція цистерни не допускає зміну температури рідини більше ніж на 2° протягом 10 годин.

Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages

Це не перша подібна розробка, у 2016 році «АвтоКрАЗ» вже демонстрував автоцистерну для питної води на шасі всюдихода КрАЗ-5233ВЕ трохи іншої конструкції.


Читати також:Вінницький 45-й механічний завод передав ЗСУ перші п'ять з 11 замовлених паливозаправників


Використані джерела:
Офіційний веб-сайт ПрАТ «АвтоКрАЗ»