80 офіцерів 92 бригади отримали штатно-посадове житло

80 офіцерів 92 бригади отримали штатно-посадове житло

29 грудня, в рамках робочої поїздки на Харківщину, Міністр оборони Степан Полторак вручив ордери на квартири у новобудовах військовослужбовцям 92-ї окремої механізованої бригади.

Нове житло належить до категорії штатно-посадового – квартири перебуваютть у власності військовій частини та закріплені за конкретними посадами.

Командири рот, начальники штабів батальйонів, командири батальйонів і офіцери управління бригади – всього 80 офіцерів 92-ї бригади отримали квартири у двох будинках у селі Клугино-Башкирівка, де дислокується частина. Восени наступного року буде вводиться третій будинок на 40 квартир – ще 40 офіцерів бригади отримають житло.

80 офіцерів 92 бригади отримали штатно-посадове житло 80 офіцерів 92 бригади отримали штатно-посадове житло 80 офіцерів 92 бригади отримали штатно-посадове житло 80 офіцерів 92 бригади отримали штатно-посадове житло 80 офіцерів 92 бригади отримали штатно-посадове житло 80 офіцерів 92 бригади отримали штатно-посадове житло

Нагадаємо, що в рамкках створення інфраструктири штатно-посадового житла у гарнізонах також будують гуртожитки покращеного планування для солдатів та невдовзі почнється будівництво типових 4-поверхових 53-х квартирних будинків для сержанського складу.