Поліція охоронятиме склади зі зброєю Сил спецоперацій

Поліція охоронятиме склади зі зброєю Сил спецоперацій

142-й навчально-тренувальний центр Сил спеціальних операцій ЗС України уклав договір з поліцією охорони на здійснення охорони складу ракетно-артилерійського озброєння частини.

Управління поліції охорони в Житомирській області охоронятиме склад військової частини протягом 2019 року за 2 447 719,20 гривень. Закупівля послуг проведена за переговорною процедурою, у зв'язку з відсутністю конкуренції (у тому числі з технічних причин) на відповідному ринку, внаслідок чого договір про закупівлю може бути укладено лише з одним постачальником, за відсутності при цьому альтернативи.

Поліція охоронятиме склади зі зброєю Сил спецоперацій

Договір передбачає, що для здійснення охорони поліція призначатиме варти з числа підготовлених працівників, озброєних вогнепальною зброєю (9-мм пістолетом ПМ, його аналогами або автоматичною зброєю), екіпірованих засобами індивідуального захисту (шоломами та бронежилетами), технічними засобами охорони та засобами зв'язку, які забезпечують зв'язок між об'єктами охорони та опорним пунктом з підсиленням охорони.

Також призначається особовий склад підсилення охорони об'єктів, або відбиття нападу на об'єкти що охороняються, з терміном прибуття не більше 20 хвилин.

Послуги з охорони надаватимуться цілодобово в тому числі у вихідні та святкові дні.