ЗСУ завтра отримають нову партію військової техніки

ЗСУ завтра отримають нову партію військової техніки

Завтра, 20 березня, Збройні Сили України отримають чергову партію військової техніки, серед нової техніки бронеавтомобілі «Козак 2» та вантажівки підвищеної прохідності.

Фото з автомобільною технікою, яка готується до передачі оприлюднив у Facebook Юрій Бірюков. Також він повідомив, що техніку зокрема отримуватиме 13-й окремий десантно-штурмовий батальйон 95-ї бригади, а наступна «у черзі» 79-та десантно-штурмова бригада.

Багатоцільовий тактичний автомобіль «Козак 2», що розроблений приватною компанією НВО «Практика», прийнятий на озброєння ЗСУ 21 березня 2017 року наказом МОУ №158, до цього, протягом 2015-2016 років пройшов визначальні відомчі та державні випробування, зокрема й підривом на фугасі.

ЗСУ завтра отримають нову партію військової техніки

Нагадаємо, що минулого тижня офіційний веб-сайт Командування Десантно-штурмових військ повідомив, що десантники проводять випробування броньованого автомобіля «Козак-2» на своєму полігоні на Житомирщині.

ЗСУ завтра отримають нову партію військової техніки ЗСУ завтра отримають нову партію військової техніки ЗСУ завтра отримають нову партію військової техніки ЗСУ завтра отримають нову партію військової техніки ЗСУ завтра отримають нову партію військової техніки ЗСУ завтра отримають нову партію військової техніки

Одночасно на полігоні проводились державні випробування нової модифікації бронемашини – «Козак-2М1», конструктивною особливістю якого, і основною відмінністю від «Козака-2», є несучий корпус та незалежна підвіска. Після завершення програми випробувань, нова машина може надійти на озброєння саме десантно-штурмових частин.

ЗСУ завтра отримають нову партію військової техніки


Читайте Ukrainian Military Pages у Telegram, Twitter, Facebook та Linkedin