Президент призначив полковника Сергія Кривоноса заступником секретаря РНБОУ

Президент призначив полковника Кривоноса заступником секретаря РНБОУ

Президент України Петро Порошенко підписав указ №68/2019 про призначення полковника Сергія Кривоноса заступником Секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Президент відзначив високий професіоналізм та морально-людські якості полковника Кривоноса, а також підтримку військового з боку громадськості і добровольців в його діяльності на посаді першого заступника командувача ССпО ЗСУ.

Я глибоко переконаний, що професійний військовий з бездоганою репутацією, якого підтримала і влада і опозиція, на сьогоднішній день це саме та кандидатура, яка має очолити цей відповідальний напрям роботи. Ви не з чужих слів знаєте ситуацію на фронті і життя солдата, які вимоги є до військової техніки, наших новітніх розробок.
Президент призначив полковника Кривоноса заступником секретаря РНБОУ

Новопризначений заступник Секретаря РНБОУ подякував Президентові за довіру та запевнив в своїй рішучості протидіяти корупції в оборонному секторі.

Я дякую за можливість продовжити шлях воїна. Завдяки вашій підтримці, підтримці Уряду та наших іноземних партнерів в максимально короткі терміни провести комплекс заходів, які зміцнять довіру наших друзів і нашого народу до оборонної промисловості і докладу максимум зусиль, щоб унеможливити прояви корупції, мародерства в армії. Ті підлі щури, які намагалися, або намагаються розкрасти армію, впевнений будуть покарані.

ua en