Засідання ТСК з розслідування розкрадань у ЗСУ (ВІДЕО)

Засідання ТСК з розслідування розкрадання ЗСУ (ВІДЕО)

Відбулось чергове засідання Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України для проведення розслідування фактів розкрадання у Збройних Силах України та оборонній промисловості.

Сьогодні, 14 березня, відбулось чергове засідання Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради для проведення розслідування відомостей щодо фактів розкрадання у ЗСУ та обороноздатності держави в період з 2004 по 2017 рік, а також оприлюднених у ЗМІ фактів зловживань щодо закупівлі запчастин, комплектуючих та обладнання для підприємств ДК «Укроборонпром».

На засіданні були присутні представники Державного бюро розслідувань, Національного антикорупційного бюро України, Міністерства оборони та ДК «Укроборонпром».

Також були запрошені, але не прибули: Юрій Єхануров (міністр оборони з грудня 2007 по червень 2009), Валерій Іващенко (міністр оборони з червня 2009 по травень 2010) та Іван Свіда – начальника Генерального штабу - Головнокомандувач ЗСУ з листопада по травень 2010 року.

Нагадаємо, що вчора відбулось позачергове засідання ТСК, присвячене розгляду інформації поширеної Bihus.Info щодо правопорушень під час закупівель підприємствами ДК «Укроборонпром», відеозапис якого можна подивитись тут.